Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Mediatraining

Contact met de media wordt vaak als spannend ervaren. In een steeds transparantere samenleving is het echter logisch dat je antwoord kunt geven op vragen die gesteld worden. In sommige gevallen zoeken de media je op als jouw organisatie nieuws te vertellen heeft. Maar soms weten ze je ook te vinden als er een issue of zelfs een crisis speelt. Wat de aanleiding ook is, een goede voorbereiding helpt om jouw boodschap goed over te brengen. Of het nu gaat om een interview met een vakblad, een dagblad, een radio-uitzending of een live optreden voor de camera.

In de mediatraining van Schuttelaar & Partners nemen we je mee in de wereld van de media. Hoe werken de media? Hoe bereid je je voor? Hoe kom ik over op video? Door te oefenen met verschillende scenario’s, brengen we de theorie in de praktijk. Daarbij sluiten we aan op de thema’s en onderwerpen die relevant voor jou of jouw organisatie zijn. Wij maken een programma dat aansluit op je eigen leerdoelen en wensen. Dit kan op individuele basis of met een groep collega’s.

Of je nu een training met een specifiek doel hebt of dat je graag in een veilige omgeving je communicatievaardigheden wil verbeteren, met onze mediatraining leer je te communiceren met overtuiging!

Meer weten?

Jelle de Jong

Strategisch Adviseur

Bel 06 83 52 76 01 of stuur Jelle een e-mail.