Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Webinars en online events

Webinars op het hoogste niveau

Het ministerie van LNV, De Gelderlander, Jongeren op Gezond Gewicht, Het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt, het ministerie van VWS en de Tweede Kamer: dit zijn slechts enkele van de vaste klanten die gebruik maken van onze diensten voor het organiseren van een professioneel webinar. Hoewel de coronacrisis langzaam ten einde komt, zullen online bijeenkomsten blijven bestaan. We hebben immers allemaal gezien welke voordelen online events bieden, zoals het bereiken van een bredere doelgroep, het bij elkaar krijgen van veel verschillende partijen en laagdrempeligheid. 

 

Elk aspect meegenomen op een flexibele wijze

Wij verzorgen professionele webinars, ongeacht de locatie of het soort uitzending. De studio in ons kantoor in Den Haag is volledig naar wens van de klant aan te passen. Daarnaast kunnen we met onze mobiele studio uitzenden op elke locatie in Nederland. Sprekers hoeven bij ons niet altijd aanwezig te zijn op locatie, ze kunnen namelijk ook inbellen doordat wij beschikken over de juiste techniek.

 

Wij hebben de juiste apparatuur om de hoogste kwaliteit te garanderen in huis en kunnen allerlei soorten content integreren in het webinar. Of het een video betreft of een interactieve sessie met Mentimeter: alles is mogelijk. Ook hebben wij een in-house design afdeling die het webinar aansprekend kan vormgeven, van banners en achtergronden op locatie tot overlays en PowerPoints in de gewenste stijl.

 

Gevoelige onderwerpen veilig uitzenden

Wij garanderen de digitale veiligheid van het webinar door gebruik te maken van beveiligde verbindingen via Webex. Dit programma wordt onder andere door de Rijksoverheid gebruikt. Hierdoor kunnen zelfs de meest gevoelige onderwerpen met vertrouwen uitgezonden worden. Naast Webex gebruiken we Pexip, het standaard livestream programma van de Tweede Kamer.

Neem contact op

Nieuwsgierig naar de webinars die wij mochten verzorgen? Bekijk hieronder dan de opgenomen uitzendingen.

Webinar Aanbieding Aanvalsplan Landschapselementen met minister Carola Schouten, 11 maart 2021

Webinar Stal van de Toekomst voor het Ministerie van VWS, 3 mei 2021

Webinar Aanbieding Manifest Jonge Boeren en Tuinders aan de Vaste Commissie Landbouw van de Tweede Kamer, 22 april 2021
 

Voor elke digitale uitdaging bedenken wij samen met u een gepaste en aansprekende oplossing!

Meer weten?

Patrick Reijnen

Managing director communicatie

Bel 06 83 52 60 73 of stuur Patrick een e-mail.