Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Webinars en Online Events

Meetings in mooie zalen. Workshops en seminars bijwonen op toplocaties. Dat is nu wel even anders. Alles, ook de mooie evenementen en interessante studiedagen zijn nu online. En dat zal ook wel zo blijven. Een online event kan gaan van zeer efficiënt met veel kennisoverdracht in korte tijd tot uitermate gezellig met veel interactie. Wij verzorgen het allemaal.

 

Online event met sprekers op afstand

Een ervaren moderator presenteert vanuit de studio in Den Haag, een klein aantal sprekers op het podium (op gepaste afstand) en vragenstellers bellen vanuit huis in. We werekn samen met technische bureaus voor optimaal beeld en een goede geluidskwaliteit. Uiteraard kunnen deelnemers vragen stellen via de chat en blijft de opname na afloop van het evenement onbeperkt beschikbaar, via YouTube.

Ben je benieuwd naar onze 10 gouden tips voor een succesvolle YouTube Livestream?
Download onze gratis whitepaper

Kijk hier naar een blik achter de schermen

Volledig verzorgde digitale meetings

De combinatie van vorm en inhoud is bepalend voor succes. We ontwikkelen voor ieder online event een passende werkvorm op basis van de specifieke wensen. Het resultaat is een webinar met inspirerende sprekers, een conferentie of brainstorm met verschillende break-out sessies en informele napraatsessies. En tussentijds stemmen op stellingen, vragen stellen in de chat en ideeen schetsen op whiteboards. Tools die we daarvoor inzetten zijn bijvoorbeeld YouTube LiveWherebyZoom, Mentimeter of Teams

Technische faciliteiten

Schuttelaar & partners zendt veel uit vanuit de studio van Beeld en Geluid Den Haag. We maken gebruik van hun technische faciliteiten waardoor hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd kan worden. De studio is aangepast waardoor de 1,5 meter in acht genomen kan worden. Er kunnen op dit moment naast de moderator en de mensen van de techniek en regie maximaal 4 gasten tegelijkertijd aanwezig zijn. 

Op maat ontwikkelen

Je kunt bij ons terecht  voor de voorbereiding, het ontwikkelen van het programma en de elementen die de presentatie compleet maken zoals film, animaties, infographics en PowerPoint slides. Wat we samen ook bedenken, we zorgen er altijd voor dat de volledige doelgroep actief kan deelnemen en het programma op een later moment opnieuw bekeken kan worden. 

Inspiratie

Dit nieuwe tijdperk vraagt om nieuwe ideeën. Graag denken we met je mee over de voor jouw meetings en seminars beste aanpak en ontwikkelen we webinars op maat.

Bekijk hier een aantal van onze webinars terug:

Plastic Pact NL bijeenkomst april 2020

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen mei 2020

Online Event Voedsel & Verkiezingen september 2020

Stichting Noorzeevis uit Scheveningen november 2020

Meer weten?

Patrick Reijnen

Managing director communicatie

Bel 06 83 52 60 73 of stuur Patrick een e-mail.