Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Webinars en Online Events

Meetings in mooie zalen. Workshops en seminars bijwonen op toplocaties. Dat is nu wel even anders. De ene collega zit tussen de broodkruimels aan de keukentafel en de ander tussen zijn studieboeken op de studeerkamer. Het werken is voor velen van ons heel anders geworden.

Online interactie met sprekers via Youtube Livestreams

Een digitale meeting hoeft interactie niet in de weg te staan. Een ervaren moderator presenteert vanuit de studio in Den Haag en de sprekers bellen vanuit huis in. De techniek van Objektiv maakt interactie tussen de sprekers en panelgesprekken mogelijk. Uiteraard kunnen deelnemers vragen stellen via de chat en blijft de video na afloop van het evenement onbeperkt beschikbaar.

Ben je benieuwd naar onze 10 gouden tips voor een succesvolle YouTube Livestream?
Download onze gratis whitepaper

 

Volledig verzorgde digitale meetings

De combinatie van vorm en inhoud is bepalend voor succes. We ontwikkelen voor ieder online event een passende werkvorm op basis van de specifieke wensen. Het resultaat is een webinar met inspirerende sprekers, een conferentie of brainstorm met verschillende break-out sessies, of een bedrijfsbijeenkomst voor alle medewerkers. Tools die we daarvoor inzetten zijn bijvoorbeeld YouTube LiveWhereby of Zoom

Technische faciliteiten

Schuttelaar & partners is een samenwerking aangegaan met museum Beeld en Geluid Den Haag. We maken gebruik van de technische faciliteiten van de studio van Beeld en Geluid waardoor hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd kan worden. De studio is aangepast  waardoor de 1,5 meter in acht genomen kan worden. 

Online interactie met sprekers

De moderator presenteert vanuit de studio in Den Haag en de sprekers bellen vanuit huis in. Tijdens het event kunnen de sprekers interactief het gesprek met elkaar aangaan. Ook een gesprek in de vorm van een panel is mogelijk. En uiteraard kan via de chat ook de interactie met de deelnemers aangegaan worden.

Op maat ontwikkelen

Je kunt bij ons terecht  voor de voorbereiding, het ontwikkelen van het programma en de elementen die de presentatie compleet maken zoals video’s, animaties, infographics en PowerPoint slides. Wat we samen ook bedenken, we zorgen er altijd voor dat de volledige doelgroep actief kan deelnemen en het programma op een later moment opnieuw bekeken kan worden. 

Inspiratie

Dit nieuwe tijdperk vraagt om nieuwe ideeën. Graag denken we met je mee over de voor jouw meetings en seminars beste aanpak en ontwikkelen we webinars op maat. Recent organiseerden wij voor Plastic Pact NL en Stichting Noordzeevis uit Scheveningen een live webinar die via de link terug te kijken zijn. 

Meer weten?

Suzanne van der Pijll

Managing Partner

Bel 070 318 44 44 of stuur Suzanne een e-mail.