Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Hoi, ik werk inmiddels ruim acht jaar voor Schuttelaar & Partners. Ik woon in Den Haag met mijn vriendin en twee zoons. In mijn vrije tijd ben ik veel op de racefiets of mountainbike te vinden.

Wat voor projecten doe je zoal?

Veel van mijn werkzaamheden bevinden zich op het thema Circulaire Economie, dat raakvlakken heeft met allerlei duurzaamheidsonderwerpen. Ik hou me bijvoorbeeld bezig met energie en klimaat, maar ook met voedselzekerheid en de verbinding met de maatschappij. Mijn expertise ligt op de inhoud en ik werk vaak op projecten samen met allerlei collega’s. Daarnaast haal ik ontzettend veel plezier uit het geven van media trainingen. De deelnemers hebben vaak veel te vertellen, alleen weten ze soms niet hoe ze dit effectief kunnen doen. Met zo’n training kun je iemand in korte tijd echt verder brengen.

 

Wat betekent Schuttelaar & Partners voor jou?

Duurzaamheid vormt de rode draad in mijn carrière en dat is waarom ik hier met plezier werk. Schuttelaar & Partners werkt al meer dan 20 jaar met haar klanten aan verduurzaming. Daardoor hebben we prachtig netwerk met naamsbekendheid in de sector. We doen fantastische projecten voor interessante klanten. Hierdoor heb je een mooi uitganspunt om op voort te bouwen. Eigenlijk zijn we een club vakidioten met ieder een eigen expertise en die met elkaar de wereld een beetje beter willen maken.

Wie is voor jou een inspiratiebron?

Richard Branson. De manier waarop hij dicht bij zichzelf blijft en werk kan delegeren vind ik uniek. Hij weet zijn medewerkers echt in hun kracht te zetten. Ik volg Branson op social media en ik heb hem wel eens zien spreken; daar put ik veel inspiratie uit. Het is voor mij duidelijk dat als je zo in het leven staat, je zowel commercieel als maatschappelijk succesvol kunt zijn.

Welke tip wil je sollicitanten bij S&P meegeven?

Het allerbelangrijkste: blijf dicht bij jezelf. Als je vanuit persoonlijke overtuiging kunt aangeven wat je wilt bereiken en hoe je dat wilt aanpakken, dan kun je bij Schuttelaar echt succesvol zijn.

Collega’s aan het woord