Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Leuk dat je m'n interview leest. Ik ben Adviseur op het thema Schone Techonologie. Ik heb een achtergrond in sociale wetenschappen en woon in Rotterdam.

Hoe ziet je dag eruit?

Ik woon in Rotterdam en sta dus vroeg op. ’s Ochtends lees ik graag rustig de krant; daarna stap ik in de trein. Na een fietstochtje door het centrum van Den Haag, haal ik op kantoor eerst een lekkere kop koffie, begroet m'n collega’s, en start met mijn e-mails en een actielijst voor de dag. Ad hoc klussen horen erbij, dus dan laat ik me gewoon verrassen. Bijvoorbeeld een spoedverzoek van een klant, of een collega helpen met een grote klus. Vaste prik op het kantoor in Den Haag is de lekkere lunch met verse salade. Na de lunch haal ik graag met collega’s een frisse neus in de ambassadewijk.

Wat betekent Schuttelaar & Partners voor jou?

S&P staat voor mij voor diversiteit. Collega’s met een technische en met een communicatie achtergrond vullen elkaar goed aan. De teams worden ook op die manier samengesteld. Zo draagt iedereen vanuit een ander perspectief bij. Tegelijkertijd is er veel aandacht voor elkaar. Als ik vragen heb kan ik bij iedereen terecht, binnen en buiten mijn eigen thema en expertise.

Kun je iets vertellen over je projecten?

Ik doe veel verschillende dingen, zoals klankbordgroepen organiseren op zowel inhoudelijk als praktisch gebied. Daarnaast doe ik een deel public affairs en houd ik me bezig met de vraag: wat is en wordt belangrijk in politiek Den Haag? Ook doe ik de social media strategie voor het grote EU project Internet of Food and Farm 2020. Zeer uiteenlopend en uitdagend.

Heb je een tip voor sollicitanten bij S&P?

Er zijn natuurlijk veel clichés, als bereid je goed voor en lees de website. Een gezonde dosis humor waarderen we zeer. Voor Schuttelaar & Partners is het denk ik vooral belangrijk om een open blik te hebben en te laten zien dat je nieuwsgierig bent.

Collega’s aan het woord