Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Nadine Buijs, Communicatieadviseur

 

Hoi, ik ben adviseur bij team Communicatie, op de gezellige zolder van ons kantoor in Den Haag. Ik woon hartstikke dichtbij mijn werk, samen met mijn vriend en mijn zoontje. 

Welke projecten doe je zoal?

Heb je even? Mijn klantenbestand is zo divers. Natuurlijk heb ik wel een paar favorieten. Het klinkt misschien niet als de meest aantrekkelijke klant, maar ik werk al vier jaar met veel plezier voor Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Communiceren over dit onderwerp is een mooie uitdaging. Ik doe voor hen alle communicatie, van advertenties tot crisiscommunicatie. Een ander gaaf project waaraan ik heb gewerkt zijn de Rotterdamse Doortrappers, een fietsproject rond het aanpakken van luchtvervuiling in Rotterdam. Daar was ik niet alleen verantwoordelijk voor strategie, maar stond ik ook banden te plakken op een basissschool. De variëteit in onderwerpen, werkzaamheden en duur van projecten, maken dat ik met veel plezier naar mijn werk ga. 

Hoe ben je bij Schuttelaar & Partners terechtgekomen?

Ongeveer vier jaar geleden ben ik begonnen als stagiair. Ik werkte toen deels voor S&P en was deels gedetacheerd bij een NGO. Tijdens mijn stage mocht ik al overal meekijken en kreeg ik veel verantwoordelijkheid. Daarna ben ik blijven plakken en ben sindsdien onderdeel van team Communicatie. Ik kon en kan veel leren en net als toen staan er altijd collega’s voor me klaar om te sparren. Schuttelaar is echt een bedrijf met een hart. We verkopen niet zomaar iets, en dat voelt nog steeds erg goed.

Met wie werk je zoal samen?

Bij het team Communicatie ontwikkelen we online- en offline communicatie, van strategie en ontwerp tot concrete producten. Vanuit dit team werk ik samen met collega's uit het hele bedrijf. Veel met vormgevers, maar ook met inhoudelijke adviseurs. Samen belichten we een opdracht vanuit verschillende kanten en komen zo tot een oplossing met impact. Dat vind ik heel erg inspirerend. Naast mijn collega's werk ik ook veel met fotografen en cameramensen die ik voor allerlei campagnes aanstuur. Maar ook met klanten van zowel de overheid als het bedrijfsleven. Geen dag is hetzelfde!

Wil je sollicitanten bij S&P een tip meegeven?

Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van wat we zoal doen, maar nog veel belangrijker: laat zien dat je plezier hebt in wat je doet. Een sollicitatie is spannend, dat heeft iedereen. Gelukkig werken hier allemaal leuke mensen. Als je dan laat zien dat je er zin in hebt, dan spat de energie ervan af.

Collega’s aan het woord