Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Henk Tolman naar Schuttelaar & Partners

Met ingang van 4 december 2006 is Henk Tolman als manager van de adviesgroep Food & Nutrition aangesteld bij Schuttelaar & Partners. Tot begin 2006 was Tolman (48) gedurende bijna 2 jaar werkzaam als Regional Manager bij Solbar, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de marketing, sales en new business development van soja-ingrediënten in West-Europa. Het afgelopen half jaar heeft hij zich beziggehouden met consultancy voor verschillende instellingen. Voor zijn tijd bij Solbar was Tolman werkzaam bij The Solae Company en Du Pont Protein Technologies. Daarvoor heeft hij 9 jaar bij TNO gewerkt en ruim een jaar bij het Ministerie van Landbouw. Met de komst van Tolman beschikt het bureau over een professional met veel strategische ervaring en inhoudelijke kennis op het gebied van voeding.

Meer informatie: Ad Nagelkerke, senior adviseur, (070) 3184444, anagelkerke@schuttelaar.nl