Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Opnieuw in top 100 Transparantiebenchmark

Schuttelaar & Partners is opnieuw het hoogst genoteerde communicatie­adviesbureau in de Transparantiebenchmark. Het bureau behaalde dit jaar 123 punten, goed voor plaats 98 op de benchmark. Daarmee heeft Schuttelaar & Partners de prestatie van vorig jaar, toen het 106 punten haalde, weten te verbeteren. Binnen de sector Dienstverlening bezet Schuttelaar & Partners plaats 15 uit 57, vóór onder andere KPMG, Randstad en Capgemini. Met haar jaarlijkse MagaZINe scoort Schuttelaar & Partners hoog op de onderdelen Resultaten, Strategie & beleid en Relevantie.

Lead by example
Suzanne van der Pijll, managing partner Schuttelaar & Partners: “We zijn blij dat ons nieuwe HTML5 MagaZINe zowel aantrekkelijk en interactief als transparant en informatief is. De verbeterde score op de Transparantiebenchmark laat zien dat deze twee zaken te combineren zijn. Iets wat we onze klanten ook altijd adviseren.”

Vernieuwd en vernieuwend: HTML5 MagaZINe
Ondanks de aanpassingen in de criteria van 2012, heeft Schuttelaar & Partners haar positie in de top 100 weten te behouden, mede dankzij haar vernieuwde jaarverslag. Schuttelaar & Partners brengt jaarlijks een inspirerend maatschappelijk jaarverslag uit: het MagaZINe. Dit jaar bracht Schuttelaar & Partners voor het eerst het MagaZINe uit in HTML5-formaat: naast dat dit uiteraard papier en inkt bespaart, maakt dit het verslag ook zeer interactief en geschikt voor tablet en smartphone. Inhoudelijk is er dit jaar meer aandacht voor de stakeholders van de organisatie en is het bureau transparant over onder andere de CO2-uitstoot en energieverbruik van de organisatie, haar medewerkers en hun gezondheid.


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll