Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Nieuwe website Noordzeevis uit Scheveningen

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen en de community zijn volop in ontwikkeling. Het gehele design van de website is aangepakt en in lijn gebracht het nieuwe beeldmerk van Noordzeevis uit Scheveningen. Zo hebben afbeeldingen en tekst meer ruimte gekregen en is er gewerkt aan de optimalisatie van de leesbaarheid. Benieuwd naar het resultaat?

 

 

7 februari vindt de eerstvolgende bijeenkomst plaats van Noordzeevis uit Scheveningen. Om de Noordzeevis uit Scheveningen écht te ervaren, gaan we met elkaar ruiken, voelen en uiteraard proeven tijdens 3 workshops. Ook staan we stil bij de vraag hoe er rendement gemaakt kan worden met dit product. Tot slot zal de Makro vertellen over de inzet van het beeldmerk Noordzeevis uit Scheveningen.

Wij nodigen u van harte uit voor deze bijeenkomst. Deze vindt net als de vorige keren plaats in de Oude Rokerij aan de Dr Lelykade in Scheveningen.

Dinsdag 7 februari 2016
Van 18.30 uur tot 21:00 uur
Thema: Ruiken, proeven en rendement met Noordzeevis!

 

 

Bestuur vlnr: Ron Kleijn, Suzanne van der Pijll, Dennis Werkman, Barry Verbeek, Matthijs den Heijer, Joep Besselink; Niet op foto: Agnes Leewis


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll