Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Nieuwjaarsbijeenkomst Foodservice Network

Donderdag 12 januari vond de nieuwjaarsbijeenkomst van het Foodservice Network 2017 plaats, getiteld ‘Hoge bomen vangen veel wind’.

Grote voedingsmiddelenbedrijven staan vaak in de schijnwerpers en komen daardoor makkelijker onder vuur te liggen als het gaat om maatschappelijke issues. Niet altijd terecht, overigens, omdat ze op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en gezonde voeding wel degelijk mooie stappen zetten. Suzanne van der Pijll begeleidde een vraaggesprek met Manu Steijaert (Managing Director, McDonald’s Nederland), Jack Tabbers (General Manager, Mars Nederland) en Jaap Wassink (VP & Country Director, Coca–Cola European Partners).

Wat doen zij als ‘hoge bomen’? Waar lopen ze tegenaan? Waar willen ze naartoe? En hoe gaan ze om met de soms minder positieve publieke opinie? In een openhartig gesprek met Suzanne spraken ze over hoe ze daar persoonlijk mee omgaan en wat ze als bedrijf van plan zijn om hun portfolio verder te verduurzamen en gezonder te maken.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll