Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Schuttelaar & Partners straalt voor de 14e keer tijdens CPC-loop

Zondag 12 maart deed Schuttelaar & Partners voor de 14e keer mee aan de CPC loop in Den Haag. Deze werd dit jaar voor de 43ste keer georganiseerd met als startpunt het Malieveld. Drie teams, bestaande uit collega’s, familie en klanten lieten zich op deze prachtige eerste lentedag van hun sportiefste kant zien. Meerdere collega’s verbraken hierbij zelfs hun persoonlijk record. 

Een gezonde leefstijl vinden we bij Schuttelaar & Partners erg belangrijk. Niet alleen door erover te communiceren, maar ook door het zelf te doen! Schuttelaar & Partners stimuleert en faciliteert diverse sportieve activiteiten voor haar medewerkers en relaties. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij!