Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Eerste bijeenkomst Noordzeevis uit Scheveningen een succes!

Het harde werken rondom Stichting Noordzeevis uit Scheveningen werpt zijn vruchten af. Op dinsdag 7 februari was de eerste bijeenkomst van Noordzeevis uit Scheveningen in haar nieuwe jasje. Het aantal aanwezigen uit de sector was boven verwachting.

Er werden die dag 3 workshops gegeven waarbij ruiken, voelen en proeven centraal stonden. Zo liet Arie Kuijt zien hoe je vis gemakkelijk kon fileren en vervolgde chefkok Robert Siedenburg met een ceviche van horsmakreel als voorgerecht en een hoofdgerecht van wijting met risotto. Ook hielden bestuursleden Matthijs den Heijer, Joep Besselink en Barry Verbeek een workshop over hoeveel rendement er gemaakt kan worden met vis uit de Noordzee.

Verder werd er een presentatie door de Rabobank gegeven over banking for food en werd de avond afgesloten door Jan van de Werken van de Makro over hun ambassadeurschap voor Noordzeevis uit Scheveningen, lees daarover hier meer. 

Bekijk de foto's van de bijeenkomst en lees meer over Stichting Noordzeevis uit Scheveningen op de website.

www.noordzeevisuitscheveningen.nl


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll