Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Beweging in beeld met het Nederlands Dans Theater

Nederlands Dans Theater (NDT) staat bekend om de kwaliteit en creatieve inslag van haar producties. Aldus artistiek directeur Paul Lightfoot: “het gaat om artistieke creatie, niet alleen om choreografie”. 

Het 2017-2018 seizoensprogramma, dit jaar voor het eerst vormgegeven in de vorm van een videomagazine, is hierop geen uitzondering. 

Beweging in beeld

Het videomagazine geeft beweging een krachtige en centrale plek. Slow-motion video’s van dansers, speciaal gemaakt voor NDT door Rahi Rezvani in samenwerking met huischoreografen Sol León & Paul Lightfoot, vormen de basis van dit magazine. Hierdoor is het magazine continu in beweging en krijgt de lezer een gevoel van de beleving van een NDT voorstelling. 

Impact

Met maar liefst zes programma’s per jaar en diverse wereldpremières is NDT een van de meest productieve dansgezelschappen ter wereld.

In dit videomagazine, te bekijken op alle devices, geeft NDT haar publiek een overzicht van de zes programma’s uitgevoerd in het 2017-2018 seizoen. Lezers kunnen ook makkelijk via het magazine op de website kaarten bestellen voor de voorstellingen.

Vormgeving en realisatie

Schuttelaar & Partners heeft dit magazine vormgegeven en de NDT huisstijl vertaald naar dit online format. Hierbij is specifieke aandacht besteed aan de user experience die het magazine biedt. Met het H5mag platform, in-house ontwikkeld door Schuttelaar & Partners, was de visie van NDT te realiseren.

Bekijk het magazine hier. 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joost Schuttelaar