Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Een '8' van onze klanten

In het afgelopen half jaar hebben de klanten van Schuttelaar & Partners onze projecten beoordeeld met gemiddeld een 8. Na afloop van ieder project evalueert de adviseur van S&P het werk met de klant. Dat is een regulier onderdeel van ons kwaliteitssysteem. Uit deze klantenfeedback blijkt dat S&P gewaardeerd wordt om haar inhoudelijke expertise, flexibiliteit en daadkrachtige oplossingen.

De citaten spreken voor zich. Rijkswaterstaat: ‘Wij zijn zeer tevreden over de goede creatieve ideeën, de strakke planning en de goede terugkoppeling inzake de afspraken’. Compass: ‘Ik ben zeer enthousiast over de inhoudelijke kennis en het vermogen om zelfsturend te werken’.

Natuurlijk zijn we blij met de complimenten van onze klanten. Samen werken we graag iedere dag aan een duurzame en gezonde wereld en zorgen we voor Positive Impact.
 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll