Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Écht verschil willen maken zorgt voor derde B-corp certificering

Onze missie is de wereld gezonder en duurzamer maken. Met als resultaat dat wij wederom gecertificeerd zijn als B-corp. Hier zijn wij ontzettend trots op, deze certificering zorgt voor net die extra prikkel om écht het verschil te maken. Zowel bij, en met onze klanten. Als voor de wereld om ons heen.

Een van de eerste B-corp consultancies

Een B-corp is een onderneming die niet alleen winst als doel heeft, maar daarnaast het werken aan een betere wereld als haar belangrijke missie ziet. Al in 2015 waren wij één van de eerste consultancy organisaties die werd gecertificeerd. B-corp is een internationale certificering op Amerikaanse leest geschoeid, sinds 2014 kunnen ook Nederlandse ondernemingen deze certificering verwerven. 

De betere wereld

Bij S&P willen we nog veel meer mensen tot nieuwe gedachten en inzichten brengen en aanzetten tot juist en maatschappelijk verantwoord handelen. Of het nu gaat om het tegengaan van voedselverspilling of het dragen van “schone” onderbroeken van Eucalyptus. 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll