Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Schuttelaar & Partners op de Scheveningse visafslag

Vrijdag 4 augustus was het vroeg opstaan voor sommige werknemers van Schuttelaar & Partners. Om de sfeer van het Scheveningse vissersleven van dichtbij mee te maken kregen zij om 06:30 een rondleiding van 'Viswinkel de Lange' door de visafslag op Scheveningen. Bij binnenkomst werden zij verwelkomd door de vlag van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. De rondleiding begon in de kijkruimte waar alle aangelande vis tentoongesteld stond. Hier lagen veel verschillende soorten vissen, zoals schol, tong, kabeljauw, heek, tarbot, zeeduivel, zeewolf, heek, mul en vele anderen. Hierna vervolgde de rondleiding naar de sorteerruimte waar diverse vissoorten machinaal en handmatig gesorteerd werden. De rondleiding eindigde op de visveiling waar de groep een goede indruk kreeg van wat het “mijnen op de klok” precies inhoudt.

 

 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll