Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Wereldlezing 'hebben we nog vertrouwen in voedingswetenschappers?'

Wereldlezing ‘Hebben we nog vertrouwen in voedingswetenschappers?’

De Dutch Agri Food Week 2017 wordt georganiseerd van 9 t/m 19 oktober. Tijdens deze week staat voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Op 19 oktober wordt de “Wereldlezing” gehouden ter ondersteuning van de DAFW. Tijdens deze lezing wordt dieper ingegaan op vragen als: Hoe is de consument voorgelicht en wat staat er tegenwoordig nog van overeind? Willen we nog wel geloven wat er wordt beweerd? Wat wordt de toekomst van voedselvoorlichting? Drie experts geven vanuit verschillende perspectieven hier hun visie op met een aansluitende discussie. De lezing wordt begeleid door Marcel Schuttelaar.

Lees meer


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Schuttelaar