Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Week van de Werkstress 2017

"Work Hard, Play Hard" was het thema van de Week van de Werkstress bij Schuttelaar & Partners. Als organisatie ademen wij gezondheid. Reden om extra aandacht te besteden aan het belang van duurzame inzetbaarheid.

Wat we al doen

Opnieuw kwam deze week in het nieuws dat het aantal burnouts stijgt. Daarom besteden we niet alleen tijdens de Week van de Werkstress aandacht aan vitaliteit op de werkvloer, maar juist ook door het jaar heen. Voorbeelden hiervan zijn dagelijkse lunchwandelingen, het aanbod van seizoensfruit en een gezonde lunch. Ook het mountainbikeweekend, de CPC loop, het beachvolleybaltoernooi en een wekelijkse bootcampsessie mogen niet in dit rijtje ontbreken.

Week van de Werkstress 2017

Afgelopen week boden we onze collega’s iedere dag inspiratie en ontspanning voor meer vitaliteit. Zo deden veel collega’s enthousiast mee met een speciale bootcampsessie, de lunchmeditatie, een stadswandeling door Den Haag, en een stoelmassage. De presentatie ergonomisch werken onder het genot van een groentesapje maakte S&P’ers bewust van een juiste werkhouding.

Nieuwe energie

Het resultaat? Collega’s zijn zich weer bewust van het belang van vitaliteit op de werkvloer. Goed zorgen voor jezelf, het pakken van herstelmomenten en genoeg beweging dragen bij aan ieders vitaliteit en een fijne werksfeer. Genoeg handvatten om met hernieuwde energie aan de slag te gaan. Work Hard, Play Hard!