Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Maatschappelijk Verantwoord en Sociaal Betrokken Ondernemen

Bedrijven verenigd in de Raad van Inspiratie van het Keurmerk Sociale Onderneming roepen vandaag het Nederlandse bedrijfsleven op om meer bij te dragen aan de groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Schuttelaar & Partners is lid van deze Raad van Inspiratie. 

Keurmerk Sociale Onderneming

Steeds vaker wordt door de samenleving een beroep gedaan op het bedrijfsleven om diezelfde samenleving te ondersteunen. Dit vraagt om een andere rol van het bedrijfsleven in de samenleving. Bedrijven met het Keurmerk Sociale Onderneming (KSO Nederland) geven invulling aan deze rol. Zij hebben oog voor het belang van de onderneming, de werknemers en de wereld waarin het bedrijf actief is. Zij zetten de mens centraal. Dat heeft grote positieve effecten op de onderneming, voor zowel de organisatie als de mens binnen én buiten het bedrijf. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier en het bedrijf en haar mensen sterker.

Leden van de Raad van Inspiratie

Transavia, Mattijs ten Brink, CEO; MOOFpeople, Adrie Achterberg, dga; Flanderijn, Michel van Leeuwen, directeur; VodafoneZiggo, Pim Brouwers, Manager Diversity; Schuttelaar & Partners, Suzanne van der Pijll, partner; Rabobank, Bas Rüter, directeur duurzaamheid; Erasmus Universiteit Rotterdam, Prof. Lucas Meijs, hoogleraar Volunteering, Civil Society and Businesses; Zinnige Zaken, Eiso Frederiks, founder

Ook een sociale onderneming worden? Op www.keurmerksocialeonderneming.nl is meer informatie te vinden. 
 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll