Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Rabobank steunt de lokale visserij

De nieuwe slogan van de Rabobank luidt: “Growing a better world together” en dat doet de bank ook. De Rabobank wil de beschikbaarheid van voedsel vergroten, de toegang tot voedsel verbeteren en gezonde voeding stimuleren. De Rabobank is de founding father van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen en is van de start af aan betrokken geweest. Door de Rabobank heeft Stichting Noordzeevis uit Scheveningen kunnen groeien en de kans gekregen om voet aan wal te zetten op Scheveningen. Jaap Wielaart, Directievoorzitter Rabobank Regio Den Haag, “In de voedingsindustrie worden merken steeds belangrijker. Ik ben trots dat het merk Noordzeevis uit Scheveningen steeds meer bekendheid krijgt. Dit is heel belangrijk voor de visserijsector.” De Rabobank is erg positief over de Stichting en ziet ernaar uit om in de toekomst vaker met Stichting Noordzeevis uit Scheveningen in zee te gaan. Op 4 januari nam Jaap Wielaart de oorkonde voor het ambassadeurschap in ontvangst.

Jaap Wielaart, Directievoorzitter Rabobank Regio Den Haag, krijgt de ookonde overhandigd van Suzanne van der Pijll, bestuuurslid van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll