Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

PLUS besteedt volop aandacht aan biologisch

Al drie jaar op rij is PLUS uitgeroepen tot de meest verantwoorde supermarkt van Nederland. In 2018 blijft PLUS zich inzetten voor een goede herkomst van producten, een beter milieu en gezonde voeding. Om dit te bereiken heeft PLUS het biologisch assortiment uitgebreid met producten in alle productcategorieën. Schuttelaar & Partners ondersteunt PLUS bij de implementatie van het duurzaamheidsbeleid.

Afgelopen week kwam de supermarktketen met een insert in de huis aan huis folder die het biologische assortiment uitlicht. In deze insert staat naast biologische producten die in de aanbieding zijn, ook informatie over keurmerken, biologische landbouw, voedselverspilling en biologische recepten. Op deze manier zet de supermarkt koers om de meest verantwoorde supermarkt van Nederland te blijven.

Meer weten over de biologische producten van PLUS? Bekijk dan de website.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll