Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Congres gezond uit

Op 13 september 2018 organiseert Schuttelaar & Partners het landelijk congres Gezond Uit. Het congres staat in het teken van een 'gezond aanbod tijdens een dagje uit - gezonde voeding als (omzet)kans'.

Steeds meer Nederlanders willen kiezen voor een gezonde lunch tijdens een dagje uit. Tegelijkertijd blijft het aanbod vaak nog achter. Bezoekers die voor gezond kiezen nemen nu vaak zelf eten en drinken mee. Voor dagattracties maar ook producenten, cateraars en leveranciers biedt dit een mooie (omzet)kans. Gezonde voeding als business-case.

Op het congres brengen we vraag en aanbod met elkaar in verbinding. Met als doel het aanbod gezonde voeding in de gehele leisure sector te verhogen. Gedurende het congres vinden er workshops plaats waarin o.a. de thema’s ‘gezonde voeding als business case’, ‘communicatie & presentatie over gezonde voeding’ en ‘leuke, lekkere én gezonde schoolpakketten voor kinderen’ uitgelicht worden. Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

Wat?                 Congres Gezond Uit

Wanneer?           13 september 2018

Waar?                Apenheul, J.C. Wilslaan 21, 7313 HK Apeldoorn

Wie?                  Directeuren, horeca- en inkoopmanagers van dagattracties (dierentuinen, pretparken, musea, sportcentra, winkelcentra), producenten, cateraars en leveranciers

Heeft u interesse om deel te nemen aan het congres? Neem dan contact op met Johanna Junker, projectleider van Gezond Uit via info@gezonduit.nl of 06 - 83 52 90 03.

 

 

 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll