Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Schuttelaar & B-corp

Schuttelaar & Partners is het advies- en communicatiebureau dat vooruitblikt om onze wereld gezonder en duurzamer te maken. Met strategisch advies, inhoudelijke expertise en verrassende communicatie. En vaak gaan we nog een stap verder dan dat. Door met onze voeten in de klei vanaf de basis mee te bouwen aan nieuwe initiatieven. Onze missie is de wereld gezonder en duurzamer maken. Dat is voor ons een extra prikkel om samen het verschil te maken.

Onze missie leven wij na, en zorgt ervoor dat Schuttelaar & Partners een B-corp certificaat heeft. Een B-corp is een onderneming die niet alleen winst als doel heeft, maar daarnaast het werken aan een betere wereld als haar belangrijke missie ziet. Al in 2015 waren wij één van de eerste consultancy organisaties die werd gecertificeerd. B-corp is een internationale certificering op Amerikaanse leest geschoeid, sinds 2014 kunnen ook Nederlandse ondernemingen deze certificering verwerven. 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll