Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Lancering C&A Foundation website & jaarverslag

De C&A Foundation heeft als missie om de fashionwereld te verduurzamen. In nauwe samenwerking met hen ontwikkelden wij de nieuwe C&A Foundation website. Wij waren verantwoordelijk voor design, technische realisatie en natuurlijk communicatieadvies.

De website wordt toegepast als meertalig contentmarketingplatform en bevat ondermeer een compleet overzicht van de gegunde grants. De site is ontwikkeld met het Pimcore CMS — ElasticSearch werd gebruikt voor het innovatieve zoeksysteem.

Ook hebben we samen met het Britse bureau Futerra het nieuwe C&A Foundation jaarverslag als H5mag gerealiseerd. Het jaarverslag roept op om meer te delen, niet alleen de success-stories maar juist ook de failures. Met behulp van sprankelend design, interactiviteit en After Effects SVG animaties komt het jaarverslag tot leven.