Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Schuttelaar & Partners nu officiële partner van Dutch Agri Food Week 2018

We zijn verheugd mede te delen dat Schuttelaar & Partners sinds vorige week officiële partner is van de Dutch Agri Food Week. Als partner ondersteunen we de organisatoren in communicatie- en PR-vraagstukken.

Tijdens de vierde editie van Dutch Agri Food Week staat Nederland in het teken van de toekomst van ons eten. Van 5 t/m 16 oktober 2018 krijgen bezoekers bij de boer, de voedselproducent, de kok, de wetenschapper en andere agrifood-experts een antwoord op de vraag: wat eten we nu en in 2050?

Aansluitend op deze vraag gaat Schuttelaar & Partners een artikel voor de krant van DAFW schrijven en een evenement in het kader van de Week organiseren waarbij we ons focus leggen op de versnelling van de voedseltransitie. Nadere informatie hierover volgt binnenkort.


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll