Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Consumptie van insecten schrikt veel mensen nog af

In samenwerking met SAMR voerden wij een consumentenonderzoek uit onder 564 respondenten om de acceptatie van alternatieve eiwitbronnen in kaart te brengen. Léon Jansen schreef over de resultaten van dit onderzoek in de oktober-editie van het tijdschrift Voeding Nu. 

‘Het is beter voor het milieu en voor de gezondheid van de consument om minder dierlijke eiwitten te eten. Recent onderzoek toont aan dat consumenten plantaardige alternatieven steeds beter accepteren, maar dat meer exotische alternatieven of insecten als eiwitbron nog een langere weg te gaan hebben.’

Lees het hele artikel: Consumptie van insecten schrikt veel mensen nog af.

 


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Léon Jansen