Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Schuttelaar & Partners aanwezig bij de lancering van de UNESCO Chair Global Health & Education!

Afgelopen maanden heeft Schuttelaar & Partners meegewerkt aan de officiële lancering van de UNESCO Chair Global Health & Education (GHE). De UNESCO Chair GHE werd woensdag 10 oktober gelanceerd op het UNESCO hoofdkantoor in Parijs, waarbij Schuttelaar & Partners ook aanwezig was.

De UNESCO Chair GHE is in het leven geroepen om de wereldwijde gezondheid van kinderen te bevorderen met educatie. Hiertoe wordt innovatieve kennis over relevante onderwerpen als preventie, voedseleducatie en niet-overdraagbare ziekten gedeeld binnen haar unieke wereldwijde community.

Schuttelaar & Partners heeft bijgedragen aan de lancering van de UNESCO Chair GHE met advies op het gebied van strategische communicatie en positionering. Bovendien heeft Schuttelaar & Partners ondersteund bij de organisatie van de lancering. Benieuwd wat de UNESCO Chair GHE inhoudt? Bekijk deze videopresentatie die we hebben gemaakt voor de lancering. Meer informatie is ook te vinden op de website van de UNESCO Chair GHE.