Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Haagse ondernemers bundelen krachten tijdens bijeenkomst Keurmerk Sociale Onderneming

Schuttelaar & Partners stelt de mens centraal in haar beleid en is daarmee één van de trotse keurmerkhouders van het ‘Keurmerk Sociale Onderneming’ (KSO). Op dinsdag 30 oktober jl. organiseerde KSO bij Schuttelaar & Partners een bijeenkomst voor geïnteresseerden en leden van KSO-Nederland uit Den Haag en omstreken om met elkaar te spreken over de ontwikkelingen van het keurmerk en (nieuwe) activiteiten rond maatschappelijk verantwoord én betrokken ondernemen.

KSO-Nederland
KSO-Nederland is de beweging voor MKB-bedrijven die een sociaal beleid implementeren in hun strategie. De organisatie stimuleert bedrijven om meer activiteiten rond ‘Maatschappelijk Betrokken Ondernemen’ te starten. Hiervoor gelden drie pijlers:

1. investeren in de werknemers van de organisatie (mens en arbeid);
2. die werken aan een betere samenleving (mens en maatschappij);
3. en hierbij denken aan een duurzame keten (mens en wereld).

Keurmerk Sociale Onderneming voor Schuttelaar & Partners
Schuttelaar & Partners is het advies- en communicatiebureau voor een duurzame en gezonde wereld. We investeren in mensen binnen en buiten de organisatie. Zo geven we trainingen en bieden we opleidingen aan onze werknemers, organiseren we jaarlijkse sportevenementen, zoals het beach volleybal toernooi, en bouwen we samen aan een duurzame wereld. Niet alleen met onze projecten, maar ook met ons MVO-team zorgen we voor directe impact op het milieu met onze groene voortuin! Daarnaast nemen werknemers verschillende, vrijwillige, bestuurlijke functies aan in maatschappelijk georiënteerde (non-profit) organisaties. Dit levert niet alleen voordelen op voor Schuttelaar & Partners zelf, maar ook voor de maatschappij!

Samen met andere Haagse organisaties zet Schuttelaar & Partners zich de komende tijd in voor het uitbreiden van de beweging naar meer sociaal beleid bij bedrijven.

Ook een sociale onderneming worden? Meer informatie is te vinden op: www.keurmerksocialeonderneming.nl


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll