Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Nieuwe editie van het HEDRA magazine: circulaire innovatie bij drankenkartons

Anno 2018 zamelen bijna alle Nederlandse gemeenten drankenkartons in. Vorig jaar werd al meer dan 40 procent van de op de markt gebrachte drankenkartons gerecycled en dat volume groeit met de dag. Bovendien kunnen vanaf volgend jaar alle materialen uit drankenkartons hoogwaardig worden gerecycled. Een mooie bijdrage aan de totstandkoming van een circulaire economie!

In deze editie van het HEDRA magazine die Schuttelaar & Partners heeft ontwikkeld is meer te lezen over de resultaten die HEDRA samen met stakeholders, zoals gemeenten, afval- en sorteerbedrijven en de recyclingindustrie, de afgelopen tijd heeft bereikt op het gebied van de inzameling en recycling van drankenkartons. 


 


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll