Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Kom ons opzoeken bij Innovation for Health 2019

Op 14 februari wordt het jaarlijkse Innovation for Health congres weer georganiseerd: hét event waar organisaties vanuit de wereld van life sciences en health samenkomen.

Innovation for Heath verwelkomt elk jaar professionals vanuit de Nederlandse en Belgische zorgsector. Van experts uit de wetenschap tot het bedrijfsleven met oplossingen voor in de spreek- en operatiekamer: hier komen ze samen om te sparren over de versnelling van innovatie op het gebied van gezondheid.

Ook wij zullen dit jaar weer aanwezig zijn. Met onze expertise op het gebied van deze sector willen we het verschil voor onze klanten te maken, en zo de innovatie versnellen. Kom langs bij onze booth voor een gesprek over waar jij tegen aan loopt in jouw werk, en hoe wij samen kunnen werken aan een gezonde samenleving.

 

Nog niet geregistreerd? Vul dan voor 5 februari het aanmeldformulier in!

 


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Edwin Hecker