Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

S&P ook dit jaar weer bij de HAS Food Experience

Op 5 februari vond de 11de editie van de HAS Food Experience plaats. Tijdens deze editie presenteerden ruim 200 aanstormende food professionals hun projecten die een bijdrage leveren aan het oplossen van Today’s Food Challenges. De HAS Food Experience wordt jaarlijks bezocht door ruim 1500 mensen, veelal uit de foodsector. En net als voorgaande jaren was Schuttelaar & Partners weer aanwezig als sponsor. Bekijk hier het volledige programma van de HAS Food Experience 2019. 

Over de projecten  
Studenten van HAS Hogeschool werken dagelijks aan uitdagingen in de voedselketen. Ze bedenken oplossingen ter bevordering van duurzaamheid en gezondheid met gebruik van innovatieve technologieën. Ook denken ze na over de toekomst van voedsel en voedselsystemen, en ontwikkelen ze slimme oplossingen voor bestaande en toekomstige consumentenbehoeften. Dit doen ze veelal in samenspel met bedrijven uit de sector, zo ook met Schuttelaar & Partners. 

S&P sponsor van de HAS Food Experience
We hebben creativiteit, technologie en innovatie hoog in het vaandel staan, en dragen het onderwijs en jong talent een warm hart toe. Schuttelaar & Partners vindt het daarom belangrijk om het werk van HAS Hogeschool en haar studenten te stimuleren. Om die reden zijn wij ook in 2019 trotse sponsor van de Food Experience.

Over HAS Hogeschool 
HAS Hogeschool is een tophogeschool en dynamisch expertisecentrum in de sector agro, food en leefomgeving met twee vestigingen, in Den Bosch en Venlo. Ze richt zich niet alleen op het opleiden van jonge mensen en professionals die hun kennis en ervaring willen vergroten, maar ook op het samenwerken met koplopers uit de sector. Dit vormt de basis voor het unieke HAS-concept, waarin studenten en professionals samen continu werken aan innovatieve, praktijkgerichte oplossingen voor de vraagstukken van vandaag en morgen. HAS Hogeschool is een middelgrote hogeschool met 3800 voltijdstudenten aan 13 opleidingen op het gebied van agro, food en leefomgeving en een speciaal afstudeerprogramma voor ondernemerschap. Daarnaast volgen ruim 600 cursisten verschillende bedrijfsopleidingen. Dagelijks werken 17 lectoren en zo’n 50 docent-onderzoekers samen met studenten, docenten en professionals aan praktijkgericht onderzoek.


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll