Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Kom naar de masterclass Voedseltransitie van Schuttelaar & Partners!

Ons voedselsysteem staat voor grote uitdagingen. We moeten op een duurzamere manier gezondere producten produceren. Overheden, bedrijven en consumenten spelen hebben hierin een belangrijke rol. De vragen die wij vaak van hen krijgen zijn: wat is onze rol en hoe kunnen wij concrete stappen zetten om de voedseltransitie te versnellen? 

Op vrijdag 5 april geven Suzanne van der Pijll, managing partner bij S&P, en Casper Zulim de Swarte, senior adviseur food transition bij S&P, daarom de masterclass Voedseltransitie voor praktische tips en concrete voorbeelden. 

Praktische informatie

Datum: 5 april 2019
Tijd: 9.30-12.00 uur
Locatie: Schuttelaar & Partners (Zeestraat 84, Den Haag)

Wil je meer weten over de manieren waarop we ons voedselsysteem kunnen vormgeven? Meld je dan nu aan!


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lisa Bottema