Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Werknemers eten meer groenten door Tommies Tomatentap

Sinds de komst van Tommies Tomatentap van Greenco op ons kantoor in Den Haag eten onze medewerkers meer dan 8 kg tomaten in totaal per week! Een gezonde werkomgeving is dus eenvoudig te realiseren.

Suzanne van der Pijll, managing partner bij Schuttelaar & Partners: “De tomatentap van Greenco nodigt uit om gezond te snacken. Het is niet alleen leuk om zelf de tomaten te tappen en deze uit te delen, ook onze klanten zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de tomatentap.” Lisa Don, adviseur bij Schuttelaar & Partners voegt eraan toe: “Het koffietje of vieruurtje verandert in ‘een bekertje tomaten halen’. Zo easy is het om te kiezen voor een verantwoord tussendoortje op de werkvloer.”

Tommies Tomatentap is sinds afgelopen zomer op de markt. Greenco stimuleert hiermee een gezonde vergadercultuur en werkomgeving. Als bureau voor een gezonde (en duurzame) wereld staan we hier 100% achter. We kijken uit naar de volgende innovatie van Greenco!


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jelle de Jong