Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Nieuwe editie Sea Sights Summit – 20 juni 2019

Zuiderstrandtheater – Scheveningen Haven
Donderdag 20 juni 2019, 9.00 – 17.00

Meer dan ooit moeten er in het kader van duurzaamheid keuzes gemaakt worden met betrekking tot de beschikbare ruimte. Voedsel, energie, ondernemen en natuur strijden op land en zee om een plekje.

Op donderdag 20 juni 2019 organiseren Schuttelaar & Partners en gemeente Den Haag een nieuwe editie van Sea Sights Summit. Tijdens de Summit zoomen we in op de vele kansen die de Noordzee biedt. En zetten we met elkaar de lijnen uit om alle activiteiten op zee in goede banen te leiden. Want: een duurzame Noordzee vraagt om samenwerking.

 

Inhoudelijk programma & varen

Het programma biedt een interessante mix tussen plenaire sessies en interactieve workshops. Ook dit jaar staat innovatie centraal. Slimme oplossingen kunnen zorgen voor een duurzame zee én weerbare steden. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel op zee. Op één van de Tall Ships die tijdens de Summit afgemeerd liggen in de haven van Scheveningen vanwege Sail op Scheveningen. Bekijk hier het volledige programma.

Sprekers

Diverse namen van sprekers op Sea Sights Summit zijn bekend. Op het programma staan onder andere: Saskia Bruines, Wethouder Kenniseconomie en Innovatie gemeente Den Haag; Annemieke Nijhof, Boegbeeld Topsector Water & Maritiem, en: Marja Doedens, Directeur Maritime Campus, Den Helder.

Gespreksleider is Marcelien Bos-de Koning, ondernemer en oud wereldkampioene zeilen. Voorzitter van de Summit is Alexander Verbeek, Directeur Institute Planetary Security, onder wiens leiding de Northsea Alliance wordt gelanceerd.

Sea Sights is een initiatief van Schuttelaar & Partners en de Gemeente Den Haag, in samenwerking met ImpactCity, Topsector Water & Maritiem en Sail op Scheveningen.

 

Denk jij mee op Sea Sights Summit?

Sea Sights Summit bijwonen? Kaarten zijn verkrijgbaar via www.seasights.nl voor € 99,50 (€ 126,41 inclusief BTW en servicekosten). Heb je interesse om tijdens de Summit een programma te lanceren of bijvoorbeeld een workshop of pitch te geven? Neem dan contact op met Gerrit van Doorn via gerrit@seasights.nl.