Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Schuttelaar & Partners presenteert routekaart voedseltransitie voor bedrijven en overheden

Op vrijdag 5 april presenteerde Schuttelaar & Partners voor het eerst haar nieuwe routekaart voor voedseltransitie en de bijbehorende strategiekaart voor voedingsbedrijven tijdens de masterclass Voedseltransitie. Aan de hand van deze nieuwe modellen belichtten Suzanne van der Pijll, managing partner bij S&P, en Casper Zulim de Swarte, senior adviseur bij S&P, de kansen voor bedrijven en overheden om een duurzaam en gezond voedselsysteem te realiseren. De volgende masterclass vindt plaats op vrijdag 5 juli.  

Uitdagingen van huidige voedselsysteem

Ons huidige voedselsysteem staat voor grote uitdagingen. Niet alleen moeten we meer voedsel produceren, we moeten naar een voedselsysteem dat slimmer gebruikt maakt van onze hulpbronnen. Er zijn verschillende perspectieven op de manier waarop ons voedselsysteem eruit zou moeten zien: lokaal, kringloop, industrieel, high tech. Een ding is zeker: een maatschappelijke verandering is nodig om gezond en duurzaam voedsel te produceren.

Route voor voedseltransitie

Om voedingsbedrijven beter te kunnen adviseren in hun activiteiten voor een gezonder en duurzamer voedselsysteem heeft Schuttelaar & Partners een strategiekaart voor deze bedrijven ontwikkeld. Het model verbindt voedseltransitie naar een duurzaam, gezond en eerlijk voedselsysteem met reguliere bedrijfsstrategie. Het model maakt inzichtelijk welke factoren organisaties een stap verder kunnen helpen in de transitie.

Meer weten over onze nieuwe modellen en de manieren om bij te dragen aan gezonde en duurzame voeding? Neem contact op met Casper Zulim de Swarte 


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Casper Zulim de Swarte