Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Energiek ontbijten bij Schuttelaar & Partners

Gisterochtend vond het eerste energie-ontbijt van team energietransitie plaats in het vernieuwde werkcafé van ons pand aan de Zeestraat. Ons werkcafé is circulair verbouwd: een goede reden om onze vrienden en relaties uit te nodigen voor een feestelijk ontbijt. Fijn om de dag rustig te beginnen met lekker eten en tegelijkertijd mensen te ontmoeten die ook werken aan de energietransitie.

Team Energietransitie was al vroeg uit de veren! Om 8 uur 's ochtends stonden de warme broodjes en oosterse Shakshuka klaar. Het ontbijt werd verzorgd door onze buren van Café Blossom en dat was een traktatie. Buiten zijn onze gasten verwelkomd met verse koffie van Plør en zijn unieke koffiefiets voorzien van een espressomachine uit de jaren ’50.

Ons circulaire werkcafé was de aanleiding voor het ontbijt. Het groene dak van het café is voorzien van 10kW aan zonnepanelen. Alle meubels in deze ruimte hebben een verhaal. Zo hebben we bijvoorbeeld twee lage stoelen – steelers-  van Lonc. Het frame is gemaakt van restmateriaal uit de staalindustrie, de zitting van oude matrassen en de stoffering van voormalige visnetten en petflessen. De vloer van het café is gemaakt van lijnzaadolie en jute en is volledig recyclebaar. Het werkcafé is aangekleed met ‘geredde kamerplanten’ uit Rotterdam.

Kijk wat we nog meer doen ten aanzien van de energietransitie https://www.schuttelaar.nl/themas/energietransitie

Dit ontbijt was zeker voor herhaling vatbaar. Ben jij er dan ook bij?


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Madelein van der Velden