Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Maak voedseltransitie concreet, kom naar de masterclass van Schuttelaar & Partners!

Ons voedselsysteem staat voor grote uitdagingen. We moeten op een duurzamere manier gezondere producten produceren. Overheden, bedrijven en consumenten spelen hierin een belangrijke rol. De vragen die wij vaak van hen krijgen zijn: wat is onze rol en hoe kunnen wij concrete stappen zetten om de voedseltransitie te versnellen? 

Op vrijdag 5 juli geven Casper Zulim de Swarte en Lisa Bottema, Senior adviseur Food Transition en Junior adviseur Food Transition bij S&P, daarom de masterclass Voedseltransitie voor praktische tips en concrete voorbeelden.

Praktische informatie

Datum: 5 juli 2019
Tijd: 9.30-12.00 uur
Locatie: Schuttelaar & Partners (Zeestraat 84, Den Haag)

Wil je meer weten over de manieren waarop we ons voedselsysteem kunnen vormgeven? Meld je dan nu aan!


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Casper Zulim de Swarte