Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Zuivelpak ontbijtsessie

Een Nederlands gezin gebruikt jaarlijks zo’n 300 drankenkartons. Deze worden grotendeels gebruikt voor het verpakken van producten als melk, vla en yoghurt, maar ook voor producten als water, sap en soepen. Een drankenkarton is 100% recyclebaar en door te recyclen kunnen waardevolle grondstoffen opnieuw worden ingezet.

Schuttelaar & Partners organiseert namens Zuivelpak een ontbijtsessie op vrijdag 13 september bij FrieslandCampina in Amersfoort. Tijdens deze sessie komen de nieuwste facts & figures rondom de recycling en recente duurzame ontwikkelingen van het zuivelpak aan bod.

Na een kort welkom door Rico IJzerman, directeur CSR van FrieslandCampina, zullen verschillende mensen tijdens de ontbijtsessie hun visie geven op de duurzaamheid en de recycling van het zuivelpak. Zo gaan Chris Bruijnes, directeur bij het KIDV en René Roorda, algemeen directeur van het CBL in gesprek over de brancheverduurzamingsplannen. 
Vincent Mooij, directeur van SUEZ.Circpack, Eric Petersen, directeur van Innovation Recycling, en Inge Eggermont, directeur van stichting HEDRA, zullen ingaan op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van inzameling en recycling. 
Suzan Akopvan het ministerie van IenW en Suzanne Kröger, Tweede Kamerlid voor GroenLinks, zullen vragen beantwoorden inzake het beleid en de rol van de politiek.

 

Datum:            Vrijdag 13 september 2019

Locatie:            Royal FrieslandCampina te Amersfoort, Stationsplein 4

Aanvang:          08:00 uur 

Einde:              11:30 uur

Contact:           info@zuivelpak.nl

 

 


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll