Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Tweedaagse debattraining voor agrifood professionals - najaar 2019

De geloofwaardigheid en de overtuigingskracht van de deskundige is niet meer vanzelfsprekend. Wetenschappelijk bewijs of redelijkheid is vaak niet genoeg om te overtuigen. 

Hoe ga je actief de dialoog aan met je publiek? Hoe maak je het publiek deelgenoot van je kennis en dilemma’s? Hoe zorg je ervoor dat je niet alleen gelijk hebt, maar ook gelijk krijgt? 

Wij organiseren in samenwerking met Gijs Weenink, directeur van de Debat Academie, op 2 september en 7 oktober, en op 4 november en 2 december weer een nieuwe tweedaagse debattrainingen. De debattraining is speciaal ontwikkeld voor agrifood professionals die regelmatig in openbare debatten of in de media moeten optreden. 

Wat levert de training je op? 

Debatteren leert je te luisteren en relevante argumenten te herkennen en gebruiken. Na de training ben je bewust van je eigen communicatievaardigheden. De opgedane technieken en verkregen persoonlijke feedback stellen je in staat deze te verfijnen. Het verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. 


Meer informatie en inschrijven
  

Voor wie is deze training? 

De tweedaagse debattraining is gericht op: 

  • Wetenschappers op het gebied van voeding en voedsel; 

  • R&D-professionals en woordvoerders van levensmiddelenbedrijven; 

  • R&D-professionals en woordvoerders van brancheverenigingen in de voeding- en/of voedselsector. 


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maud Theelen