Workshop ‘Verdienmodellen voor duurzaam, gezond en eerlijk voedsel’
Omslag naar een maatschappij waarin duurzaam, gezond en eerlijk voedsel de norm is, is alleen mogelijk als ondernemers hier toekomst in zien. Succesvolle ondernemers in voedseltransitie denken anders na over verdienmodellen, over hun waardepropositie en hoe zij innovatie kunnen inzetten in hun bedrijf.
In het kader van de Dutch Food Week organiseert Schuttelaar & Partners een workshop waarin verdienmodellen voor voedseltransitie centraal staan.
Deze workshop is gericht op bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties die een stap voorwaarts willen maken met duurzaam, gezond en eerlijk voedsel. De workshop brengt modellen voor transitie in praktijk en geeft bedrijven handvatten om een businesscase te ontwikkelen voor voedseltransitie.
Datum: Vrijdag 11 oktober
13.00-13.30 uur Inloop
13.30-14.30 uur Introductie en uitdagingen voor voedselsector
14.30-14.45 uur Pauze
14.45-16.15 uur Voedseltransitie en verdienmodellen
16.15-16.30 uur Conclusies en afsluiting
16.30-18.00 uur Borrel
Plaats: Schuttelaar & Partners, (Zeestraat 84, Den Haag)
U kunt zich aanmelden bij nienke.meijer@schuttelaar.nl. Voor meer informatie bel: 06 36 40 04 82