Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Workshop ‘Verdienmodellen voor duurzaam, gezond en eerlijk voedsel’

Omslag naar een maatschappij waarin duurzaam, gezond en eerlijk voedsel de norm is, is alleen mogelijk als ondernemers hier toekomst in zien. Succesvolle ondernemers in voedseltransitie denken anders na over verdienmodellen, over hun waardepropositie en hoe zij innovatie kunnen inzetten in hun bedrijf. 

In het kader van de Dutch Food Week organiseert Schuttelaar & Partners een workshop waarin verdienmodellen voor voedseltransitie centraal staan.  

Deze workshop is gericht op bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties die een stap voorwaarts willen maken met duurzaam, gezond en eerlijk voedsel. De workshop brengt modellen voor transitie in praktijk en geeft bedrijven handvatten om een businesscase te ontwikkelen voor voedseltransitie. 

Datum: Vrijdag 11 oktober 

13.00-13.30 uur               Inloop

13.30-14.30 uur               Introductie en uitdagingen voor voedselsector

14.30-14.45 uur               Pauze

14.45-16.15 uur               Voedseltransitie en verdienmodellen

16.15-16.30 uur               Conclusies en afsluiting

16.30-18.00 uur               Borrel

Plaats: Schuttelaar & Partners, (Zeestraat 84, Den Haag) 

U kunt zich aanmelden bij nienke.meijer@schuttelaar.nl. Voor meer informatie bel: 06 36 40 04 82 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nienke Meijer