Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Schuttelaar & Partners bestaat in 2020 25 jaar!

25 jaar waarin we samen met onze klanten en relaties werken aan een duurzame en gezonde samenleving. Dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Ter ere van ons 25-jarig bestaan organiseren we volgend jaar een Nieuwjaarscafe en een Alumni event, en ontwikkelen we een magazine met een terugblik op de afgelopen 25 jaar. 

Nieuwjaarscafe, maandag 13 januari 2020

Op onze drie werkvelden; landbouw, voeding en gezondheid bespreken we wat er de afgelopen decennia is bereikt. Daarnaast richten we de blik op de toekomst. We staan stil bij de vraag 'Gaan de veranderingen hard genoeg?'. De komende decennia moeten we immers de wereld opnieuw uitvinden, maar dan slimmer, gezonder en groener. 

We maken er een mooi en betekenisvol event van door de inzichten van experts te koppelen aande verwachtingen van de consument en de visie van onze partners en relaties. 

Heeft u ook interesse om naar het Nieuwjaarscafe te komen? Meld u dan snel aan!

                                          


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll