Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Terugblik op het Feminer diner

Stichting Feminer brengt jonge vrouwen in contact met ‘vrouwen aan de top’. S&P managing partner Suzanne van der Pijll schoof vorige week met 9 andere topvrouwen aan tafel bij vijftig studentes van de Universiteit Wageningen en ging het gesprek aan over vrouw zijn in de wereld van nu. Wat betekent het om vrouw te zijn in de advieswereld? Welke hindernissen kun je tegenkomen en hoe blijf je gemotiveerd?

Suzanne van der Pijll: “Het was erg leuk om hieraan mee te doen. Ik heb veel interessante gesprekken gevoerd, goed om te zien dat veel jonge mensen graag actief aan de gang willen met gezonde en duurzame voeding. Het is een mooie gelegenheid om te laten zien dat Schuttelaar & Partners een uitstekende werkgever is voor jonge studentes.”


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll