Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Tommies Tomatentap bevordert een gezonde leefstijl op kantoor

Sinds begin dit jaar staat Tommies Tomatentap bij ons op kantoor in Den Haag. Greenco ontwikkelde deze tap om consumenten op een leuke en verantwoorde manier te laten snacken.

Tommies van Greenco zijn duurzaam geproduceerd (PlanetProof gecertificeerd) en de ‘tap’-bekertjes zijn van herbruikbaar en recyclebaar karton gemaakt. De tomatentap past uitstekend in onze missie en visie, die zich richt op een gezonde en duurzame wereld. Zo wordt een gezonde leefstijl van onze werknemers bevorderd.

 

Ontwikkeling en introductie tomatentap

Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) benadrukte onlangs het belang van een gezonde vergadercultuur en ontwikkelde de Healthy Meetings Guide gericht op o.a. een gezond dieet. Daarop onderzocht Greenco in samenwerking met Wageningen Universiteit de mogelijkheden voor gezond snacken tijdens vergaderingen. Snackgroenten bleken een prima vervanging van het traditionele koekje bij de koffie. Naast kantoren heeft de Tomatentap van Greenco inmiddels zijn weg gevonden naar supermarkten en restaurants. In de komende maanden zullen meer tomatentaps van Greenco bij bedrijven en op vergaderlocaties worden geplaatst.

Gezond snoepen

Tommies Tomatentap van Greenco nodigt uit, en geeft werknemers en consumenten de mogelijkheid om op een gemakkelijke én leuke manier gezond te snoepen. Met diverse bekerverpakkingen kunnen ze hun eigen voorkeur aan tomaten tappen en mixen. De tap wordt van boven bijgevuld, en van onder getapt, waardoor de hygiëne geborgd wordt en de kwaliteit van de tomaten continu hoog blijft.


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jelle de Jong