Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Nieuw kookboek Noordzeevis uit Scheveningen

Het tweede kookboek van Noordzeevis uit Scheveningen is nu te koop. Noreen ter Beke, Paul Einerhand en Suzanne van der Pijll laten jongeren door middel van heerlijke gerechten kennismaken met vis uit eigen zee. De recepten zijn ontwikkeld samen met studenten van ROC Mondriaan en SVO vakopleiding Food.

 

Verse vangst voor de nieuwe generatie

De consumptie van vis onder jongeren is erg laag, terwijl juist voor jongeren het eten van vis heel belangrijk is. Naast dat de eiwitten in vis helpen met de groei, onderhoud en reparatie van het lichaam, is vis ook nog erg lekker en biedt de Noordzee een ruime keuze aan vissoorten. Samen met studenten van ROC Mondriaan en SVO vakopleiding food zijn de recepten in het nieuwe kookboek ontwikkeld. Suzanne van der Pijll, één van de makers van het boek: “Met dit kookboek willen we jongeren enthousiast maken over Noordzeevis uit Scheveningen. We willen laten zien welke vissoorten de Noordzee te bieden heeft en hoe lekker en veelzijdig lokale vis kan zijn. In Scheveningen is er volop keus. En vis is echt niet moeilijk te bereiden. Alle recepten in dit boek zijn gemaakt door jongeren. Jongeren die zich voorbereiden op een werkend leven als kok, visverkoper of op een andere plek in de vissector.”

Meer Noordzeevis uit Scheveningen op de menukaart

Vissen als wijting, schol en steenbolk worden in Scheveningen bijna dagelijks aangeboden. Veel van deze vers gevangen Noordzeevis gaat vanaf de haven van Scheveningen direct naar het buitenland. Het doel van stichting Noordzeevis uit Scheveningen is om meer mensen te laten genieten van onze eigen vis uit de Noordzee. Verser kan het niet. Schuttelaar & Partners helpt Stichting Noordzeevis uit Scheveningen sinds haar oprichting met marketing, communicatie, strategie en promotie. Bestel dit prachtig vormgegeven boek nu via onderstaande button!

Bestel nu

 

V.l.n.r. Noreen ter Beke, Suzanne van der Pijll en Paul Einerhand


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Einerhand