Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Awareness wordt onderdeel van Schuttelaar & Partners

Den Haag, 19 januari 2021. Adviesbureau voor beleidsmarketing Awareness is per 1 januari 2021 onderdeel van Schuttelaar & Partners. Awareness zal als separate BV onder de eigen merknaam blijven opereren. 

Gezamenlijke passie

De beide bureaus hebben elkaar gevonden door hun gedeelde passie om samen met klanten de transitie naar een duurzame en gezonde toekomst te versnellen. Via participatie en samenwerking tussen burgers, bedrijfsleven, belangenorganisaties en overheden wordt dit gerealiseerd. Ook inhoudelijk vullen de bureaus elkaar goed aan op actuele thema’s zoals energietransitie, klimaatadaptatie, gezonde voeding, duurzame mobiliteit en gebiedsontwikkeling.

 

Uitdagingen aangaan

Edwin Hecker van Schuttelaar & Partners ziet door de samenwerking veel mogelijkheden om de duurzame toekomst te versnellen: “We zijn heel enthousiast over de krachtenbundeling met Awareness, omdat we nu alle relevante partijen nog beter kunnen betrekken en laten samenwerken aan de actuele uitdagingen waar we als maatschappij voor staan.”

Jan Eikema van Awareness over de integratie: “Door intensief te gaan samenwerken kunnen we nog meer impact realiseren. We kunnen nu de inhoudelijke kennis van Schuttelaar & Partners combineren met de aanpak van Awareness op het vlak van participatie, communicatie en het duurzaam veranderen van gedrag.”


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ad Nagelkerke