Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Kantelpunt in eiwittransitie komt een stap dichterbij

Wordt 2021 het jaar van de nieuwe eiwitten? De eiwittransitie is een van de grootste uitdagingen van onze tijd op het gebied van voedsel. Niet alleen start-ups, maar ook steeds vaker de grote voedingsmiddelenbedrijven spelen in op dit thema, met creatieve oplossingen voor een duurzamer eiwitaanbod. In dit artikel gaan we in op ontwikkelingen in beleid en onderzoek en geven we een kijkje in de keuken van een paar innovatieve spelers op de markt voor nieuwe eiwitten.

Lees het artikel in Voeding Nu (PDF)

 

Dit artikel is geschreven door Lotje van de Poll voor vakblad Voeding Nu (verschenen in december 2020). Schuttelaar & Partners is kennispartner van Voeding Nu.

 

Bron beeldmateriaal: Phycom


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lotje van de Poll