Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Schuttelaar & Partners op Springtij 2021

S&P was vorige week op Springtij op Terschelling! Samen met 744 andere deelnemers uit de politiek, overheid, bedrijfsleven, kennisinstituten en maatschappelijke organisaties. Het waren wederom drie mooie dagen met inspirerende sessies in een omgeving vol kunst, kennis en natuur. 

Al jaren is Schuttelaar & Partners in september aanwezig tijdens het Springtij Forum en dragen we bij aan het voedselprogramma. Vanaf dit jaar droeg S&P bij aan het 3-jarig programma, het Tallship, ‘Lang Leve Aarde’. Op dit Tallship laat Springtij zien dat gezond en duurzaam eten voor iedereen kan wanneer we teruggaan naar onze roots; een gezonde aarde.

Een aantal dagen reflectie geven altijd weer nieuwe energie. We staan voor grote, urgente vraagstukken die we niet oplossen door te praten maar door te doen. Dus wij werken hard door samen met al onze collega’s aan een duurzame en gezonde toekomst. Met in gedachten het mooie credo van Typhoon: wees moedig in je ongemak.

Luister hier de podcast terug van onze collega Suzanne van der Pijll en kijk hier voor meer informatie over het Tallship ‘Lang Leve Aarde’.


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suzanne van der Pijll