Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Schuttelaar & Partners feliciteert Rituals met B-Corp status

Gisteren kondigde Rituals aan B-Corp gecertificeerd te zijn, een hele mooie stap wat ons betreft. Rituals heeft als een van de eerste bedrijven in de luxe beauty industrie het certificaat gekregen. De B-Corp community is een wereldwijd netwerk, waar Schuttelaar & Partners ook onderdeel van is als gecertificeerd bedrijf. B-Corps hebben één gezamenlijk doel: naast een succesvolle bedrijfsvoering ook sociale en duurzame impact creëren.

De afgelopen jaren heeft Rituals veel stappen gezet richting verdere verduurzaming en in 2021 is het eerste duurzaamheidsrapport (over 2020) verschenen. Een aantal doelen van Rituals voor de komende jaren op een rij:

  • Alle formules bevatten vóór 2023 voor meer dan 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
  • In datzelfde jaar hoopt het bedrijf 2 miljoen kinderen te hebben bereikt met Super Chill, het yoga & mindfulness programma.
  • Een andere mijlpaal is 2025, als Rituals alleen nog maar producten in het assortiment heeft die navulbaar, recyclebaar en/of gemaakt van gerecyclede materialen zijn.

Sinds afgelopen jaar ondersteunt Schuttelaar & Partners Rituals bij de verdere vormgeving en aanscherping van het duurzaamheidsbeleid.

Foto van Marc Verch onder licentie CC2


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ynske van Zundert