Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Smart Food Alliance viert vijfjarig bestaan met Minister Staghouwer

Fotocredit: Twan Wiermans

De Smart Food Alliance, een initiatief van Schuttelaar & Partners, vierde donderdag 12 mei jl. haar vijfjarig bestaan bij het varkensbedrijf Livar
 in Limburg. Minister Staghouwer was aanwezig om te toosten op de successen van de Smart Food Alliance-bedrijven. 

De Smart Food Alliance heeft zich in vijf jaar tijd ontwikkeld tot hét toonaangevende business platform voor middelgrote agrofoodbedrijven met een groen hart. Zij zet zich in voor het ontwikkelen van duurzame, gezonde en eerlijke voedselketens door samenwerking en innovatie.

Vijf jaar vooroplopen met duurzaam en gezond voedsel 

De Smart Food Alliance is vijf jaar geleden opgericht door Marcel Schuttelaar en Suzanne van der Pijll op de Voedseltop als een belofte van 15 bedrijven om meer duurzame en gezonde voedselproducten te produceren. Het platform is uitgegroeid tot een stichting waar ruim 40 bedrijven bij zijn aangesloten. Het mooie van de Smart Food Alliance is dat het alle schakels en segmenten van ons voedsel beslaat, van zaadveredelaar tot supermarkt en van brood tot zuivel. Met alles daartussenin. 

Minister Staghouwer (LNV) onder indruk door inspanningen Smart Food Alliance 

De verhalen van de ondernemers uit de Smart Food Alliance zijn bijzonder inspirerend. Ze gaan over bedrijven die toekomstgericht denken over voedsel en ondernemen. Maar ook over obstakels die ze moeten overwinnen, zoals lange innovatietrajecten, problemen met de aanvoer van de juiste grondstoffen, onderhandelingen met afnemers en het vinden van de juiste financiers. 


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Schuttelaar