Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Masterclass Duurzaamheid in de land- en tuinbouw

De kranten staan er vol mee, duurzaamheid in de land- en tuinbouw. Maar ondanks dat het veel besproken wordt, wordt het zelden goed begrepen. Er is namelijk veel onduidelijkheid rondom de duurzaamheidsdoelen die we in Nederland moeten halen, hoe we het momenteel doen ten opzichte van die doelen en waar we als land- en tuinbouw naar toe zouden moeten gaan. 

Tijdens deze masterclass nemen wij je mee langs de verschillende duurzaamheidsthema’s binnen de land- en tuinbouw zodat jij een begrijpelijk overzicht hebt van de uitdagingen. We zorgen voor een overzicht en inzicht. Op het eind weet je precies waar de uitdagingen voor de Nederlandse landbouw liggen, op hoofdlijnen wat de oplossingsrichtingen zijn en wat jij binnen jouw organisatie kan doen om dit aan te pakken.

De masterclass is waardevol voor beleidsmedewerkers bij verschillende overheden (bijvoorbeeld betrokkenen bij het NPLG) tot mensen die in de keten werken (bijvoorbeeld om meer te leren wat er op het boerenbedrijf speelt en hoe dit positief te beïnvloeden). Wij streven naar een gemengde groep deelnemers om zo tot diverse inzichten te komen tijdens de masterclass. Klaar om aan de slag te gaan? Meld je dan aan voor de masterclass duurzaamheid in de land- en tuinbouw.

De kosten zijn €75,- per masterclass. De Winterschool vindt plaats op Zeestraat 84, 2518 AD Den Haag (kantoor Schuttelaar & Partners).

Aanmelden


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Harry Kager