Contact

Zeestraat 84
2518 AD Den Haag

Andere vestigingen ›

Masterclass Nutri-Score: de laatste stand van zaken in Nederland en Europa

50 procent van de Nederlandse bevolking heeft overgewicht, dit heeft grote gevolgen voor de volksgezondheid. De Nutri-Score is een eenvoudig voedselkeuzelogo dat gebruik maakt van kleuren en letters. Nutri-Score helpt consumenten om de gezondere keuze te maken binnen een productgroep. Daarnaast stimuleert Nutri-Score bedrijven tot productverbetering. Toch levert het nog de nodige kritiek op en zijn er nog onduidelijkheden bij bedrijven en consumenten. Het ministerie van VWS zal begin 2023 een besluit nemen om Nutri-Score wel of niet te erkennen in Nederland. Belangrijk dus voor bedrijven om zich voor te bereiden op de mogelijke invoering van Nutri-Score: Wat het betekent voor jouw producten? Hoe licht ik mijn klanten in en met welke uitdagingen moet ik rekening houden?

Tijdens deze masterclass nemen we je mee in de laatste stand van zaken rondom Nutri-Score. Verder gaan wij in op de Europese besluitvorming voor een voedselkeuzelogo en bespreken we de aanbevelingen voor het algoritme 2.0 (indien al bekend, ook voor dranken). Wil jij zeker weten dat je klaar bent voor Nutri-Score? Meld je dan aan voor de masterclass ‘Nutri-Score: de laatste stand van zaken in Nederland en Europa’.

De kosten zijn €75,- per masterclass. De Winterschool vindt plaats op Zeestraat 84, 2518 AD Den Haag (kantoor Schuttelaar & Partners).

Aanmelden


Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Valerie Lalisang